teisipäev, 27. märts 2007

Reisile minek

Kuna meie reis Gran Canariale hakkas pihta Helsingist ja varahommikul, siis läksime juba päev varem Soome. Hommikune kella kaheksane Rosella viis meid merele. Mis seal suure laeva peal ikka muud teha, kui süüa - niisiis viibisime enamvähem kogu sõiduaja restoraanis ja tankisime end rootsi lauas mõnusasti täis. Mitte küll nii mõnusasti, kui herr Kivi oma raamatus kirjeldab aga siiski piisavalt, et ülejäänud päeva mitte enam söögile mõelda, või kui mõelda - siis pisukese vastikusega.
Helsingis läksime kõigepealt oma hotelli, panime kotid ära ja läksime päeva veetma Heurekasse.
Sinna ma polnud oma elu jooksul veel sattunud ja ettekujutus oli miskipärast natukene teine, kui asi ise oli. Küllap lastel oleks seal eriti huvitav aga no - eks kõigil ole. Tunnid kulusid lausa märkamatult ja ausaltöeldes päris kõike ei jõudnudki ära vaadata, enne visati meid välja.
Siis jalutasime natuke Tikkurilas ringi, jälgisime soome elu. Ilm oli päikesepaisteline ja soe, viskasin oma kindad kergemeelselt minema, sest ees ootas nädal sooja.
Õhtul suhteliselt vara magama, sest äratus järgmisel hommikul oli kell neli. Ahjaa, M käis saunas, sellist teenust pakkus see suurepärane hotell. Meeste saun ja naiste saun. Ma ei viitsinud minna.

0 kommentaari:

Postita kommentaar

Tellimine: Postituse kommentaarid [Atom]

<< Avaleht